Beoordelingen van Koffie en jij Hilversum

Recente recensies van Koffie en jij Hilversum

5 sterren na 30 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lunch!!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben de weed burger, wrap met haloumi en de vegan clubsandwich besteld. We vonden de wrap met haloumi prijs kwaliteit wel wat klein maar erg lekker. Ook de clubsandwich was top alleen de paddenstoelen bacon was super zout. Maakte het geheel net een zout bom wat echt zonde is want voor de rest was het zo lekker! De weed burger was niet echt ons ding maar ook niet verkeerd. Al met al hebben we wel lekker gegeten en zouden we zeker terug komen.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben al vaste klant bij hun en echt een aanrader. Bestelling gaat super snel en hun plek is ook super gezellig om langs te gaan.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed rekening gehouden met extra wensen, vriendelijke bezorgster en eten was top!!!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kapsalon. Mag net wat meer zijn om echt goed te vullen (en 5e ster).

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Positief verrast door de bietenburger salade.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sandwiches, smoothies, ontbijt en ook de muffins zijn echt om van te genieten. Kwaliteit, prijzen zijn fair, levering kan soms een drie kwartier duren al wordt dat eigenlijk altijd goed gemaakt door de kwaliteit van het eten en drinken!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier altijd salades en deze zijn altijd lekker en vers. Mensen die er werken ook altijd erg vriendelijk. Bezorging ook top

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koffie, jus en brownie waren top. Bezorging was wat laat. Maar heel erg blij om in deze tijd tóch lekkere koffie te kunnen drinken! Zeker een aanrader.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super erg lekker en vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Dutch Weed burger was heerlijk!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerst drie kwartier gewacht! Zorg ervoor dat je logistiek op orde is, ook of juist op moederdag. Dit is niet professioneel. Vermeld desnoods in het besteltraject dat de bezorging op zondag wat vertraging kan opleveren. Kwaliteit van het eten was prima.

Reactie van Koffie en jij:Dag Patrick, Bedankt voor je bericht! Wat vervelend om te horen dat het zondag niet helemaal liep zoals je wellicht van ons gewend bent. Helaas is afgelopen zondag een collega van zijn fiets gereden. Hierdoor liepen alle opvolgende bestellingen veel vertraging op. Helaas kunnen we dit niet altijd voorzien. Bij dit soort gebeurtenissen kunnen we de levertijd dan ook niet meer goed maken. Wel fijn om te horen dat het eten goed smaakte. Nogmaals excuses voor het ongemak. Hopende je eventueel de volgende keer wel een perfecte/ service te kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Rene Bergsma

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke acai bowl’s en cappuccino’s besteld. Koffie was goed verpakt en daardoor nog goed warm. Top service!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima allemaal en het smaakte heerlijk.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Avocado oz is echt mijn all time favorite! Heerlijk brood en heerlijk belegd. Eitje erop maakt het af. Ook de smoothies en vegan taartjes zijn top. Bezorging is zeer op tijd en erg vriendelijk. Voor Corona al geweldig en nu tijdens Corona ook!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

These guys are great, their food is amazing. We had a little mistake with our order but they called straight away and fixed it with some sweet potato fries! Thanks guys

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd precies op tijd bezorgd. En van dezelfde goede kwaliteit als ik van Koffie en Jij gewend ben.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en erg lekker. De vegan kapsalon is bij ons een favoriet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie hebben er een fan bij! Alles was heerlijk en bezorging was ook top. Jullie hebben ook echt uitgebreide bezorgkaart dus was zeker niet laatste keer. Als ik 1 dingetje moet noemen vond ik de gember te overheersend in mijn sapje. Maar is ook een kwestie van smaak natuurlijk. Hoop dat de horeca snel weer echt open kan! Succes ermee.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Quick and very tasty coffee!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij genieten als afdeling van alle varianten die jullie bieden. Dank voor jullie vakmanschap. Succes en blijf gezond! Hartelijke groet! Red Bee Media - Translation +035-6775782

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, verse ingrediënten.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Dutch Weed burger!! En snel bezorgd!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijke koffie, werd snel geleverd en keurig, met afstand, voor de deur gezet. Kreeg ook nog een voucher omdat mijn bestelling iets aangepast moest worden. Heel aardig. Ik ga zeker vaker bestellen!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel lekker en heel vers. Ook orginele recepten. ik ben heel blij met koffie en jij.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke meat en dutch weed burger gegeten. Goed broodje die niet zacht werd door het bezorgen. Genoten.